0 грн.
Зробити замовлення- 692991
- Артикул: AO DC-7811
- Закінчився
1 285 грн.
Знайшли дешевше?
Основні характеристики
Всі характеристики
Расположение шампуров:
Вертикальное
Тип шашлычницы:
Вертикальная
Состояние:
Новое
Форма:
Цилиндрическая
- Огляд товару
- Відгуки (0)
Смачний шашлик не виходячи з дому за 15 хвилин! Тепер шашлик можна приготувати, не виходячи з дому, використовуючи електрошашличницю. Електрична шашличниця з успіхом приготує свинячі реберця, сосиски та навіть креветки. У принципі, на шампури можна нанизати все, що душі завгодно, включно з овочевим міксом і шматочками сала — дуже смачною стравою, між іншим. І взагалі Ви можете приготувати все, що завгодно, все залежить від Вашої фантазії. Більше не потрібно возитися з дровами, вугіллям, рідиною для розпалювання — на те вона й електрошколичниця! Вас потішить можливість використовувати електрошашличницю ще й тому, що цей прилад гранично простий не тільки в експлуатації, а й у догляді. Весь зайвий жир стікає в знімний піддон, який потім можна вимити. І водночас жодних жирних бризок, запаху гару та кіптяви — все чисто! Електрошашоличниця має циліндричну форму: у верхній частині розташована жарова камера, у нижній — привод шампурів. Шість обертових шампурів із чашами для стікання жиру та захисний кожух забезпечують рівномірне обсмажування шашлику з усіх боків. Характеристики: • Час розігрівання до робочої температури: не більш ніж 5 хв • Час приготування шашлику: 10-15 хв (заявлено виробником) • Потужність 1000W • Частота обертання шампурів: 2 об/хв • Маса одночасного завантаження: не більш ніж 1,4 кг • Кількість шампурів і чашок до них: 6 • Живлення: 220-240V 50Hz • Матеріал корпусу: нержавіюча сталь • Довжина шампури: 31,5 см • : 2,2 кг • Розмір: 40 x 21 см Комплектація - Шашличница - Захисний кожух - 6 шт. чаш для жиру - 6шт шампурів - Інструкція - Коробка
Характеристики
Расположение шампуров
Вертикальное
Тип шашлычницы
Вертикальная
Default
Состояние
Новое
Форма
Цилиндрическая
Відгуки (0)
Відгуків про цей товар ще не було.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.